Ridingmode

Idag har varit en awsome dag. Jag har hoppat Cracker och Zagal och ridit dressyr på Bla Bla.
Jag hoppade Cracker på morgonen. Han fick gå i skritten 40minuter för att bli av med energi vi inte behöver i ridningen. Sedan red jag mycket trav och såg till att traven var stor men han fick samtidigt inte springa. Efter det hoppade vi två hopp. Han skötte sig otroligt bra, istället för att döda bommarna på marken och hoppa rakt in i hoppet så tänkte han verkligen på var han gjorde och hoppade superfint. Anna filmade ett av hoppen men hann inte få filmen utan den ligger på fb istället. Så har ni mig som vän kan ni kolla där. 
 
Red dressyr på Bla Bla och det gick jättebra. Han koncentrerade sig jättebra och vi gjorde fina övergånger mellan skritt-trav-galopp. Han var runt och fin och jobbade jättebra med bakdelen. Jag själv övade på min sits och min andning och det gick också superbra. Hoppade sedan Zagal, värmde upp i trav och lite galopp och började sedan trava över upphöjda bommar. Det gick mycket bra även om han gärna laddade lite innan. Efter det hade vi ett hinder bakom bommarna som vi hoppade över och han gjorde det superfint. I höger varv var han lite osäker på hoppet då det ligger nära "läskiga" saker men bara jag var säker på att vi ska över så hoppade han super. Det vart inte så högt då han inte hoppat på typ två månader men han var superduktig. Jag övade på min hoppsits då den varit lite dålig och den börjar bli bättre nu. Måste träna på att räta upp mig efter hoppet bara!
 
Nu tar jag helg, fas för första gången på ett tag vill jag vara kvar i stallet och bara njuta. Det har varit en superbra dag. Men ska bli skönt att chilla lite, kanske åka till stranden.
 
 
En suddig printscreen när jag hoppar cracker, men man ser lite iaf!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0