fyra små hästar

Red fyra hästar idag. Cracker, Chacco, Zagal och Afrodite. Gjorde samma sak med alla fyra, skritt på långa tyglar över bommar. Gå dem att verkligen skritta genom hela kroppen och stretcha ryggen. Alla var superduktiga.

Nu går jag på helg och på tisdag får jag sällskap av en tjej från tjeckien. Sedan en vecka efter kommer maggis hit, det blir azzuuum!
jobbig månad...

Hela Maj har varit kaos därav tystnaden här. Skadade hästar, skadade människor, hur mycket regn som helst osv. Men jag hoppas juni, som blit min sista månad här, blir bra. Får sällskap av bland annat maggis och två andra tjejer. Blir awsome! Längtar efter att få komma hem nu och få en Sverigevardag och träffa alla mina vänner. Och börja träna hästen min...
Hopptävling

Hade ledig dag igår men det var en tävling på eftermiddagen och Arnau undrade om jag ville komma och kolla. Jag hade inget att göra så hängde med som groom/fotograf/allt annat. De som tävlade var Antonio och Anna. Det gick helt okej, kunde gått bättre men helt okej gick det. Jag började sakna att tävla lite, jag ville också vara på en ponny och hoppa hinder. Men det var kul att kolla också och analysera de olika ritterna, vad de kunde göra bättre och var de gjorde bra.
 

Roses

 

inception

Kollade Inception igårkväll. Mitt huvud vad jätteförvirrat efteråt och kunde inte somna. Var tvungen att ta en kalldusch två på natten... Älskar filmen dock och kommer antagligen se den igen ikväll. Är ledig i eftermiddag, jobbade hela dagen igår men det var en chill dag. Red Katoki och Jean - Luc, båda var superduktiga så det var jätteawsome.
Wonderland and Podcasts

Red Cacker nu i morse. Har varit en jättelat morgon. Podcasts har blivit en stor grej men jag har själv inte kommit mig för att lyssna på något. Har snarare inte hittat något roligt att lyssna på, men nu hittade jag två av de youtubers (av de typ 100 jag följer) Sawyer hartman och shane dawson. Och podcasts är super för det är inget man ska kolla på, som youtubevideos så kan göra en massa annat undertiden!

Igår satt jag och kollade på disneychannel (en av de få kanaler som är på engelska) och så började ett awsome program. Men hade ingen aning vad den heter men googlade nu och den heter "once upon a time in Wonderland" och är en spinnoff på once upon a time, en av mina favoritserier inte konstigt att den var super. Jag hoppas de fortsätter sända den...


Har fått en fin ridbränna :')

Varma dagar

Igår red jag Cracker på morgonen. Han gick superfint, lite galen i galoppen men så är det ju alltid. På eftermiddagen red jag Zagal, övade dressyr och han gick superfint så fick träna lite på piaff också! Efter det hoppade jag Chacco. Han är så galet amazing just nu. Går som en klocka och hoppar allt man sätter framför honom. Annas pappa var där och han tog några bilder, det uppskattas alltid! 
 
Idag blir det förhoppningsvis lite hoppning på Cracker också!
 
 

Ny header

Fick ett ryck igår och började redigera en massa bilder och insåg att det kaaanske var dags att skaffa sig en ny header. Inget fancy men lite nytt och lite roligare. Kan ju lägga upp de bilderna jag redigerade också. 
 
 
 

Ridingmode

Idag har varit en awsome dag. Jag har hoppat Cracker och Zagal och ridit dressyr på Bla Bla.
Jag hoppade Cracker på morgonen. Han fick gå i skritten 40minuter för att bli av med energi vi inte behöver i ridningen. Sedan red jag mycket trav och såg till att traven var stor men han fick samtidigt inte springa. Efter det hoppade vi två hopp. Han skötte sig otroligt bra, istället för att döda bommarna på marken och hoppa rakt in i hoppet så tänkte han verkligen på var han gjorde och hoppade superfint. Anna filmade ett av hoppen men hann inte få filmen utan den ligger på fb istället. Så har ni mig som vän kan ni kolla där. 
 
Red dressyr på Bla Bla och det gick jättebra. Han koncentrerade sig jättebra och vi gjorde fina övergånger mellan skritt-trav-galopp. Han var runt och fin och jobbade jättebra med bakdelen. Jag själv övade på min sits och min andning och det gick också superbra. Hoppade sedan Zagal, värmde upp i trav och lite galopp och började sedan trava över upphöjda bommar. Det gick mycket bra även om han gärna laddade lite innan. Efter det hade vi ett hinder bakom bommarna som vi hoppade över och han gjorde det superfint. I höger varv var han lite osäker på hoppet då det ligger nära "läskiga" saker men bara jag var säker på att vi ska över så hoppade han super. Det vart inte så högt då han inte hoppat på typ två månader men han var superduktig. Jag övade på min hoppsits då den varit lite dålig och den börjar bli bättre nu. Måste träna på att räta upp mig efter hoppet bara!
 
Nu tar jag helg, fas för första gången på ett tag vill jag vara kvar i stallet och bara njuta. Det har varit en superbra dag. Men ska bli skönt att chilla lite, kanske åka till stranden.
 
 
En suddig printscreen när jag hoppar cracker, men man ser lite iaf!
 

RSS 2.0