Back to normal

Jahaja, då vad jag tillbaka. Vaknade 4.15 imorse och det var inte speciellt kul... Nu är jag hur trött som helst men jag får eftermiddagen ledig så jag kan sova och ta det lugnt. Jag känner nu att jag är rätt klar med Spanien men känner samtigt att det är bra att vara kvar och lära sig. Och våren kommer nog gå väldigt snabbt i och med att Liis är här och sedan kommer Maggis också. Det kommer bli varmare snart så det blir nog superbra. Men hade tänkt åka hem i augusti-september först men nu trr jag det blir mitten slutet av Juli. Men vi får helt enkelt se.
Nu ska jag hem och sova för jag är så sjukt trött...
 

Kommentarer
Postat av: Julia

Du har klarat halvägs nu ju. Vilken grej egentligen! Va stolt över dig själv, det är en jättebra erfarenhet och jag är så sugen på att göra samma grej :)
Jag är lite nyfiken på hur du får med ledighet och sådant? När jobbar du? och får du ledigt till att åka till sverige eller besöka en större stad i spanien?

Svar: Vad roligt! Jag far ledigt en och en halv dag i veckan. Jag jobbar fran 9-13 och sedan 26-20. Jag kan fa ledigt lite fler dagar om jag vill aka lite langre, speciellt un nar vi ar tva som jobbar, om det bara ar jag som jobbar sjalv sa blir det lite svarare. Och ja jag fick ju ledigt vid jul for att aka och halsa pa min familj i sverige men sedan har min familj ju ocksa varit har en vecka och halsat p`mig! :)
Sanna Lindegren

2014-01-04 @ 17:29:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0