Cracker

Tänkte berätta lite om Cracker. Han är en Spansk häst som inte haft det så bra tills han kom hit. Han var stressad och hatade bett över allt annat. Han har inga muskler och krullar bara ihop sig och springer. Det gick inte att göra något med honom då det enda i hand huvud var att det fanns ett bett i hans mun.

Vi bytte för kanske två veckor sedan till bettlöst och han är som bytt. Visst han kan han krulla sig och har fortfarande inga muskler men det går så mycket framåt. Han kan sträcka ut halsen och stretcha i skritten och korsta stunder i galopp. Han springer inte längre i galoppen utan galopperar som en normal häst. Det går att göra volter och skänkelvikningar utan att han småspringer eller går emot handen. Man kan dessutom se att han har ett helt annat uttryck i sina ögon! Det är så otroligt galet att ett bett ksn göra en sådan skada och bara byta till ett bettlöst löser nästan alla problem.


såhär såg det alltid ut förut. Han gick alltid och bet sig i bogen.


Såhär kan det se ut idag, inga långa stunder men det är jättemycket bättre än förut!

Kommentarer
Postat av: Ak

Hejsan! Har du någon mailadress man kan få ta i dig på? Hittade din blogg och skulle vilja fråga dig lite saker om Spanien :)

Svar: Sanna.lindegren@gmail.com ! Fråga på :)
Sanna Lindegren

2014-02-15 @ 22:26:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0