hoppehästar

Idag har jag hoppat Chacco och Zagal. Det gick jättebra. Har egentligen inget mer att säga än det...

Snart bär det av till Sverige. Om 26 dagar för att vara exakt. Ska bli mysigt att träffa alla vänner som är mycket saknade. :')Bla bla fastnade på bild idag

Födelsedag

Igår fyllde syster min år. Pratade med henne lite kort i telefon. Var ledig igår vilket var skönt. somnade tidigt och vaknade runt 11. Gjorde inget speciellt. Idag har jag jobbat på förmiddagen och det var inte så kallt idag. Faktiskt lite varmare ön vanligt så det var skönt. Får se vad jag gör på eftermiddagen, antagligen kollar jag en massa serier.

Snart kommer det en ny tjej hit. 8 december för att vara exakt. Hon kommer från Estland ( tror jag...) och ska stanna tre månader. Blir roligt och det lär bli semester för mig då arbetet halveras. Lär hinna rida mer då, hoppas på det iaf!
Lilla fröken galenpanna

Red hela fem hästar idag. Chacco, Cappuccina, Nana, Valetta och Quelina. Chacco var sjukt duktig, ett av de bästa passen hittills. Efter det red jag Cappuccina och den lillhästen slängde av mig idag... igen... Haha hon är allt annat än söt när hon börjar bocka som en galning. Dessutom är sadeln jättesvår att sitta i så det hjälper inte speciellt mycket.

På eftermiddagen red jag de tre damerna. Nana gick förvånansvärt bra jobbade finfint i skritt och trav. Cappuccina var mest rädd för mörkret och vinden men lyckades få henne att arbeta lite iaf. Valetta var det första gången jag red och hon är en riktigt rolig häst att rida. Lite ringrostig av alla barn som ridit henne men helt okej!
Är det regnperiod eller nå?

Det har regnat gela helgen och idag. Dessutom ska det regna imorgon också. Visst klarar jag av lite regn men allt blir översvämmat. Ridbanan är en stor pool så den går inte att rida på, och i övrigt är det vattenpölar överallt. Det hjälper inte att många av hästarna tror att vattenpölarna kommer äta upp dem...

Fick ledigt på morgonen idag så sov ut länge. Under eftermiddagen har jag kört tre skittmaskiner. Det var allt... Denna vecka står vi nog utan ridbana så blir nog lite kaos...
regning dag.

säger bara en sak. spöregn...

Om 20 min åker jag hem och tar en varm dusch. Sedan äter pizza en massa andra onyttiga saker medans jag kollar Greys Anatomy i typ 7 timmar. Jag är kall genom blöt och är glad över att vara ledig i eftermiddag...
Mitt i veckan ledighet

Är ledig denna eftermiddag då jag fick frågan om jag kan jobba lördag morgon, vilket jag kunde. Imorgon ska jag också typ jobba halvdag. Jobbar morgonen och sedan åker jag och kollar när några från stallet tränar inför helgens fälttävlan. Blir roligt, får se om jag tar med kameran eller inte.

Igår red jag Zagal en kort stund då jag fick så otroligt ont i magen. Tog det lugnt på eftermiddagen och idag är det bra igen!
Trött som bara den...

Igår hoppade jag Chacco och zagal. Riktigt roligt var det och båda hästarna sköttr sig super. Zagal har inte hoppat på ett tag och han var överlycklig och tog i som en galning. Red Chacco med sporrar och han hoppade bättre med dem då jag kunde pusha honom mer mellan hoppen.

Idag har jag ridit Nana och Cappuccina. Nana har otrooooligt svårt för högergaloppen. Kunde inte hitta den alls, så får träna på det och hoppas det blir bättre. Cappuccina skötte sig bra, övade lite bommar och galopp. Nu är jag galet trött ska hem och äta sedan sova.
Greys Anatomy

Har precis jobbat klart för dagen. Ska väl hem och se på Greys Anatomy, min nya drog. Är snart klar med S 2 och det är så galet bra. Har kollar lite ströavsnitt då och då men inte riktigt fastnat för serien. Men nu är jag fast föralltid...

Haha btw om någon undrade om förra inläggets rubrik så skulle det stå om att vi fått en massa flygmyror i stallet. Glömde dock att skriva det så vart lite knas...
Flygmyror

Har idag ridit Zagal och Bla Bla. Gick mycket bra med Zagal. Har fortfarande inte klickat med honom. Det är så olika mellan gångerna jag rider honom... men idag gick det riktigt bra! Laura var i stallet också, var roligt med lite kompis sällskap. Red Bla Bla också, det gick intr lika bra som förra gången men endå helt okej. Mycket bättre än vad han gått förut. Lite fjantig då det var mörkt men som sagt, helt okej.

Imorgon är det fredag sedan är det helg. Ska dock jobba både lördag och söndag morgon då det tydligen kommer en massa barn!
är det verkligen november?

Idag är det galet varmt, precis som igår. Skillnaden är att jag inte jobbade förmiddag igår... Istället vad jag med familjen på någon mysig strand. De åkte hem igårkväll så fick förmiddagen ledig för att umgås med dem. Det var lite jobbigt när de åkte men jag får helt enkelt klara mig.

Hoppade Chacco igår och det gick faktiskt väldigt bra. Vi försöker få honom lite kvickare i hoppen för just nu hoppar han typ i slowmotion. Red också Cappuccina lite dressyr blandat med upphöjda bommar. Hon gick mycket bra och jag är väldigt nöjd!
SÅÅÅÅÅ DUKTIGA

Jobbade hela dagen idag och red Chacco och Bla Bla på eftermiddagen. Båda gick riktigt bra, speciellt Bla Bla. Var helt chockad. Han hängde inte på bettet alls och sprang inte iväg någon gång alls, trots att det blåste storm ute. Är riktigt nöjd med båda herrarna. Nu ska jag mata hästarna och sedan iväg och äta en sista middag med familjen innan de åker hem imorgon.


oj eh

Min familj kom hit i fredags så har mest varit med dem och inte bloggat alls. Igår var vi i Barcelona och jag köpte en tröja, en parfym och en jättesnygg väst. På kvällen åt vi sushi, inte världens bästa men det funkade.

Har ledigt idag eftermiddag och även måndag och tisdag eftermiddag. Sedan på onsdag förmiddag har jag också ledigt för att få tid att umgås med familjen. Idag blir nog dock en chilldag, kanske visar staden lite. Det är ju söndag och därmed är allt typ stängt.
RSS 2.0