Kamera

Min far kom hem från Japan häromdagen. Och hem med sig har jag en kamera! En ditigal kamera. Kommer alltså inte ha med mig systemkameran så får klara mig med denna. Men det ska nog gå bra. Gjorde i samband en egen youtubekanal för mina filmer jag filmar i Spanien. Klickar ni här så kommer ni till den. Just nu är den relativt tom dock. Håller på att småpyssla, går inte som jag vill men orkar inte bråka med den just nu.
 
Kameran är helt okej och jag håller på att pyssla med den. Vill lära mig så mycket som möjligt innan jag åker. Är lite smått ledsen över att systemen inte åker med, men jag vet egentligen inte hur mycket serriöst jag skullle fotat, lär bli mest jobb. Dessutom är denna lättare att ha med sig och den kan dessutom filma, vilket inte systemen kan. Så det blir nog bra i alla fall!
 
Nu funkar det också att klicka på yt ikonen i menyn!
 
pappa har varit i japan. och så kommer han hem med en kamera! Har testat den lite och tycker den funkar super. Det är denna jag kommer ha med mig till spanien. Tyvärr kommer inte systemen hänga med men ska försöka förstå mig på denna kamera så mycket som möjligt nu innan jag åker.
bästa pappa

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0