Mysig dag

Började dagen med sushifrukost tillsammans med Sara. Det var mycket trevligt :') Sedan klippte jag mig, bara topparna men det behövdes. Efter det åkte jag till Emma och käkade middag och lekte med bilbanan. Eftersom emma och jag bor två sekunder från varandra så spontanade vi och gick över till mig typ halv elva och nu ska vi snart sova.

Imorgon ska jag hälsa på en gammal ridlärare i centrerad ridning och sedan åker Emma och jag för att hälsa på Ponces. Ska bli såå kul och mysigt!! ♥

shoppade lite i centrum också hehe...

God Jul!

Kom hem igår efter en tre och 45 min flygning. Det är så mysigt att träffa familjen igen :') Träffade Emma en liten stund också och Skypade med Kine. Annars har jag inte gjort så mycket. Idag är det julafton så ska fira det med familjen och mormor.Har morgonfodrat idag och hästarna var lite busiga!

lilla vännen...

Har jobbat heldag idag då arnau var borta. Ska strax fodra hästarna och sedan åka hem. Red Jean-Luc och Katoki och har tagit resten till hagarba eller skittmaskinen. Inget speciellt har hänt.

Pandora, hunden på gården, mår dock inte så bra... Tydligen började det igår, men ingen verkar ha kollat igenom henne. De kör metoden att vänta kommer lösa allt. Hade det varit jag hade hunden redan varit hos veterinären, men det är jag. Hon har blekt tandkött och detsamma gäller hennes tunga. Hon har legat ned hela dagen och kommer inte och hälsar. Hon dricker i alla fall så det är något. Nu ligger hon och sover med huvudet på vattenskålen. Jag hoppas verkligen hon blir bättre...
Photoshoot

Idag har vi fotograferat några hästar. Jag har inte hunnit redigera några ännu men lägger upp i alla fall. Imorgon är jag ledig så det blir en dag av tvättning och packning. 
 
 

Rainy day

Det var rätt fint väder imorse så jobbade på som vanligt. Men på eftermiddagen började det regna som bara den. Vi tog in hästar och hade något form spa då vi inte kunde göra något annat. Idag är det tre dagar kvar innan jag åker till Sverige. Måste börja packa snart, antagligen tar jag min lediga dag till det.
Skulle publicerats igår

Idag har jag ridit Cracker, Chacco och Bla Bla. Alla var riktigt duktiga men Cracker var den som överraskande mest. Han var lugn i traven idag, han stressade inte alls. Sedan red vi ut en liten bit och han var riktigt lugn.

Jag hoppade med Chacco och han var lite galen i början. men efter några hopp var han riktigt duktig, han hoppade snabbt och inte i slow motion som han brukar. Men Bla Bla gick det helt okej, han såg monster i början men när jag sagt åt honom att monster inte finns så gick han riktigt fint!
Igår och idag

Igår red jag Chacco och Zagal. De var helt okej, vi gjorde skänkelvikningar i skritt och trav. Chacco var faktiskt riktigt duktig på det och började forma sig och söka sig nedåt. Han som inte alls är en dressyrhäst. Och Zagal var lite galen i galoppen men annars mycket fin.

Idag red jag Jean- Luc i skritt och sedan red jag sahara. Sahara var sååååå duktig, kan inte tro att det är samma häst som för en månad sedan. Hon går jättefint i form i skritt och trav, galoppen är fortfarande lite sådär. Hon gör perfekta skänkelvikningar i skritt och trav. För en månad sedan hade hon ingen aning om vad en skänkelvikning var. Är otroligt nöjd :')
Galna men duktiga

Red ut med Liis idag igen. Jag red Katoki och hon red Jean-Luc. Det gick mycket bättre idag än förra gången. Mycket trevligt var det. Efter det red jag Bla Bla på ridbanan. Han var lite fjantig men det gick jättebra i slutet. Gjorde volter och serpentiner i skritt och trav. Sedan galopperade jag lite på en 20 m volt.


Zagal och Chacco

I förmiddags rad jag Katoki lite på banan. Mest skritt men jag galopperade lite på långa tyglar också. Nu på eftermiddagen red jag först Zagal och han var såååå duktig! Gick sjukt bra i alla gångarter. Efter det tog jag ned hästarna frå hagarna och sedan red jag Chacco. Travade och galopperade lite med honom. Ville inte att han skulle bli så sur som han kan bli när han inte hoppat på ett tag. Men han Skötte sig finfint.


Vi julpyntade lite i stallet idag. Dock hänger renarna rätt långt ned så när de större hästarna går förbi så nudsar öronen renarnas fötter...


.......

Idag har varit en knasig dag. Red ut på Jean-Luc och han tyckte det var mycket roligt. Vi skulle korsa vatten vilket han vägrade men då kom Antonio som skulle till stallet så han gick före och då gick det bra.

Efter det så red jag Rapunzel. Det är en mycket liten häst. Det gick väldigt bra! Jag ska växla mellan henne och clyde varje onsdag. Miniheztpower!


Clyde-Rapunzel-Torete

helt slut

Fyra hästar senare så tar jag helg. Red ut på Zagal imorse tillsammans med Antonio och Eduard. Det blåste som bara den men hästarna var ganska lugna. Nu på eftermiddagen red jag Chacco, Bla Bla och Cracker. Alla tre skötte sig super. Red mycket volter och skänkelvikning så de blev mjuka i båda sidorna. Även mycket halter och övergångar sånde sökte sig mot bettet och blev mjuka i munnen. Alla tre, speciellt Bla bla, har en tendens att bli väldigt hård och dragig men han var mjuk och fin idag.

Nu tar jag en välförtjänt helg. På söndag kommer en ny tjej hit och stannar tre månader. Ska bli roligt att få lite sällskap.
Överlevande

Min dator överlevde, tack och lov. Dock har jag ett dilemma nu... Ska jag kolla klart säsongen av Greys eller ska jag läsa klart boken som är jättejättejättespännande. Får se...

Idag har jag ridit Cracker, chacco och Cappuccina. Cracker var riktigt duktig idag. Han har haft det rätt svårt tidigare i livet och det märker man av ganska mycket. Men han är på rätt väg iaf! Chacco och Cappuccina vat väl lite sisådär, de var båda tjuriga och jobbade emot hela tiden. Men det vart helt okej till slutet.

Laura hittade en snigel i morötterna som hon vart heöt fascinerad av, av någon anledning. Hon (läs jag) döpte den till Nils och gav den ett nytt hem i en blomma.Pandora och Antares

Saft vs dator

Denna helg har varit... eh, inte min helg. Jobbade i lördagsmorgon och sedan vad jag ledig en och en halv dag. Jag såg som vanligt på Greys Anatomy och var nästan i slutet av s7 och jag vet precis vad som händer och var jättetaggad inför det. Men självklart så spiller jag saft över hela datorn. Lyckat Sanna... Panikade och ringde pappa som hjälpte mig komma på sätt att torka datorn i den kalla lägenheten. Så nu står den på tork och jag hoppas för mitt liv att den överlevde...

Men inte nog med det utan jag lyckades tappa en tallrik på golvet så fick små porslinsbitar över hela köket. Sedan tappade jag också hela äggpaketet i golvet så ja... ägg överallt. Inte min helg helt enkelt.
RSS 2.0