Skola

Idag börjar mina två kära syskon skolan. Känns konstigt att själv inte behöva känna att sommarlovet är slut, eller snarare att jag inte kommer börja skolan. Skolan har varit en så stor del av mitt liv att ja, det känns konstigt helt enkelt. Nu är jag bosatt i Spanien och jobbar på en hästgård och kommer göra det istället för att gå i skolan. 
 
Det jag kommer sakna mest är att ha personer i min ålder omkring mig. Men annars kommer jag inte sakna skolan alls. Det är otroligt skönt att slippa den stressen. Visst det är jobbigt att jobba här och man måste prestera och har lite stress över det. Skillnaden är att här får man en andra chans, det behöver inte vara perfekt första gången. Att göra fel är okej, vi gör fel för att lära oss.
 
Idag känner jag dock inte riktigt för att jobba, det är så otroligt varmt och jag vill ha ytterligare en dag ledigt. Men så känner vi väl alla ibland och då är det bara att ta sig i kragen och göra något roligt av det. 
 
 

Kommentarer
Postat av: Emma

Hej jag fattar inte riktigt hehe :$ Gick du ut 9:an och började jobba i spanien eller efter gymnasiumet? Vill göra exakt som du gör just nu, jobba utomlands. Kul att du valde spanien också, jag är själv ifrån Portugal haha!

2013-08-19 @ 18:31:32
URL: http://ponnytider.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0