Saker ni vill veta

Tycker att det är jätteroligt att jag hittade din inspirerande blogg! Jag är själv snart i din ålder, tar studenten nästa sommar och är verkligen sugen på jobba i Spanien bland hästar och människor. 
Har följt din blogg sedan dag 1 i Spanien och har lite frågor. Hur tycker du att det är så här långt? Bättre eller sämre än vad du förväntat dig? Har du börjat prata enbart spanska nu? Har du haft lätt med spanskan och har stora kunskaper efter dina skolår dvs bra betyg ? Önskar dig god fortsättning ! :)
 

Vad kul att du gillar bloggen och att du själv funderar på att göra samma sak. Såhär långt är det superbra. Såklart är det vissa dagar som är bättre och vissa dagar som är sämre, dagar man bara vill åka hem. Men kollar man på det stora hela älskar jag att vara här. Det är bättre än vad jag trott då jag förväntade mig det värsta innan jag kom hit. Jag önskar jag kunnat säga att jag enbart pratar spanska nu, men det gör jag tyvärr inte. Jag tror att det kommer ta ett bra tag innan jag börjar prata enbart spanska, om det ens kommer hända. Men jag lär mig nya ord och fraser varje dag och jag förstår bra mycket mer nu än vad jag gjorde innan. Jag hade väl medel betyg i spanska i skolan men det som är lite synd är att det är så mycket press på att kunna grammatik. Visst är det en stor sak men det resulterade i att jag inte kan prata eller förstå helt vanlig vardaglig spanska. Tack så mycket :) 
 
Har läst din blogg sen ponnysanning lade ut länken till den och vet inte om jag har missat det, men har du skrivit hur många hästar det finns på gården och vilken typ av stall det är? Annars hade det varit kul att veta :) 
Tack för en intressant blogg!
 

Vad jag kan få ihop i huvudet finns det 20 hästar på gården allt ifrån små A-ponnyer till storhästar. Det är ett stall som både kan stalla upp andras hästar och det är även en liten "ridskola". Det kommer hit barn som rider och lär sig rida så som vi rider här. Det är inte så som man tänker ridskola i Sverige, utan det är lektioner på max 4 barn och det är lite olika vilka dagar och vad man gör. Det är inte lektioner speciellt ofta utan runt 3-4 dagar i veckan. Vad kul att du gillar den! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0