Fett hungrig

Har varit en lite kaosig förmiddag med hästar som ska skos ridas men äntligen är allt gjort. Red Bla Bla och det gick helt okej, han lyssnade i alla fall idag. Dock blir han så otroligt okoncentrerad när det är andra hästar i närheten. Ska se om jag kan rida honom själv på ridbanan någon dag och se om det blir bättre. Just nu väntar jag på att Eduard ska bli klar med sin häst så vi kan äta lunch. Ska stanna i stallet idag då jag inte har något annat för mig. 
 
Vad har de för tv i Spanien? :D

De har endel spanska kanaler men sedan har det några kanaler som har engelska program. Jag har ställt in tv:n på att alltid visa program på orginalspråk vilket då blir engelska om det är ett engelskt program. Jag kollar mest på en kanal som heter Divinity som mest har typ allt ifrån personer som väljer bröllops klänningar till husrenoveringar. De har också några serier som går bland annat greys and anatomy som jag kikar på. Sedan finns det Discovery Channel och i värsta fall Disney Channel. Två kanaler som jag kikar in på ibland är LaSexta och Paramount Channel som ibland har filmer som går. Har faktiskt sett endel bra filmer. 
 
Hur länge till ska du stanna? (:

Ja nu har det gått ca 2 månader och ska stanna runt ett år så säg 10 månader om inget ändras! :)
 
Hej jag fattar inte riktigt hehe :$ Gick du ut 9:an och började jobba i spanien eller efter gymnasiumet? Vill göra exakt som du gör just nu, jobba utomlands. Kul att du valde spanien också, jag är själv ifrån Portugal haha!

Jag gick ut gymnasiet! Ska börja plugga på högskola eller universitet såsmåningom men vi får se när. Vad kul det tycker jag absolut du ska göra! :D
 
Ni har så himla konstiga uppbindningar.. står de "stängda" när de inte används? (tänker på den till höger) och hur gör ni för att gå in där? Ser klumpigt ut :P

Nej det är superlätta att använda! I varje ände finns det en knäppning som man bara knäpper upp när man ska ha den. och i mitten är det en knäppning där hästen sitter "fast". De ska vara stängda men de är oftast inte det, hehe... Om du inte fattade så säg till så tar jag en bild och visar mer ordentligt!
 
 

Kommentarer
Postat av: Cassandra

Hehe, kanske inget som du vill skriva på nätet å kanske är en för "nyfiken" fråga.
Men tjänar du mkt pengar på dehär elr gör du de mest för erfarenhetens skull? :)

2013-08-28 @ 19:19:59
URL: http://cassandraellevi.forme.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0