Chacco blue

Chacco Blue, eller Chacco som ni är vana att höra, är en herre döpt efter den kända hingsten Chacco-Blue. Jag skulle gissa på att han är en C-ponny. Man skulle kunna tro att han är brun men han är faktiskt skäck om man kollar noga. 
 
På marken är han den lite buffliga ponnyn som har blivit lite för mycket bortskämd. När man ska kratsa hovarna får man stå så man ser honom för annars blir man omkullbuffad... Att rida är han väldigt bestämd och gör man fel får det ganska stora konsekvenser. Så vill man inte dö ska man se till att göra rätt! Haha nej men för att rida honom rätt ska man använda sina ben och sin sits och inte, absolut inte, hålla i tyglarna och dra för att stoppa honom. För av som händer så är att han börjar springa och ju mer man försöker stoppa honom med tyglarna ju mer springer han. Det som är bra är att man verkligen lär sig rida. För, som jag sagt innan, rider man inte alls mycket med tyglarna här utan med sitsen och benen. 
 
Det är egentligen ingen som har ridit honom så mycket. Så jag kommer rida honom ganska mycket och ja utbilda honom. Han hoppar som en gud men han har inte riktigt koll på benen så han river endel, som ni kan se på bilderna nedan. Men det ska vi fixa till så han verkligen hoppar so en g
 
 

 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0